Om oss

 

Vi som jobbar med ridunderlagen har en gedigen bakgrund med hästar och ridsport. Det är Johan som jobbar med kundkontakter och det praktiska arbetet med underlagen. Ansa håller i det administrativa arbetet. Intresset för ridunderlag har funnits i många år bl a för att sköta och förbättra ridhus och ridbanor på de anläggningar, med ridskola och träningar, där vi själva verkat. Johan har ett stort intresse för traktorer och lantruks/entreprenadmaskiner bl a från den egna gården. De första underlagen med fibersand gjorde vi 2012. Då jobbade vi med platsblandad fibersand där vi använde en lokal sand som var bra för ändamålet. Sedan en tid tillbaka jobbar vi nästan uteslutande med färdigblandad silikatsand från Jönköping. Fibrerna importerar vi själva.

 

Johan Spetz - Utbildad ridlärare och hopptränare. Under många år aktiv tävlingsryttare i framförallt hoppning t o m svår klass. Ledare för junior- och ungdomslandslagen i hoppning 2007-2011.

 

Anne (Ansa) Spetz - Jobbat/drivit ridskola mer än 30 år. Utbildad C-tränare i dressyr och aktiv som dressyrdomare MsvC. Arbetar som hästlärare/lärare på Vretagymnasiet sedan 2008.

 

Vi bor i Norsholm i Östergötland och där ligger även vår gård Öjeby där vi har lantbruk och en ridanläggning. Ridanläggningen drivs numera av vår son Fredrik Spetz som är aktiv tävlingsryttare i hoppning.

Johan och Ansa